Du Snyder Dig Selv med en Billig Blender

Vi kunne alle sammen godt tænke os, at være lidt sundere. Uanset hvor meget eller lidt man allerede gør for sit helbred, så er der altid plads til forbedringer: og vi ved, at disse forbedringer ville være gode for os. Det giver sig selv, at det altid godt kan betale sig, at bruge nogle kræfter på at holde os selv sunde. Alt andet i vores liv farves af vores helbred: hvis vi er syge eller svækkede, så er det svært at værdsætte selv de gode ting i livet. De svære ting i livet bliver måske helt uoverskuelige at skulle have med at gøre. Vores helbred bør derfor altid komme i første række.

Problemet er imidlertid, at mange af de ting der er sunde for os, også kræver at vi bruger en masse tid på dem. Tid er en mangelvarer i vores moderne samfund. Vi har arbejde og mange andre ting der skal passes. Vi ønsker selvfølgeligt også at have så meget tid med vores familie som muligt. Hvordan i alverden skal vi finde plads til alle de sunde vaner også? Selvom vi ved at det ville være sundt for os at løbe en lang tur hver morgen, eller svede tran i fitness-centeret, så er det altså noget der koster tid. Nogle har måske nemt ved at finde en time ekstra hver dag til træning, men for andre er det i forvejen svært, at få det hele til at hænge sammen. Sund kost er heller ikke helt nemt. Det tager tid at læse på alle de forskellige madvarer hvad de indeholder, så vi kan undgå de usunde tilsætningsstoffer. Sund mad tager typisk længere til at tilberede og gøre lækkert, end den hurtige usunde mad er. Det bliver heller ikke bedre af, at friske grøntsager og lignende helst skal spises rimeligt hurtigt efter de er blevet købt ind. Hvis man ikke finder tiden til at tilberede den sunde mad, så når råvarerne at blive dårlige, og så er man nødt til at smide dem ud. Der er altså ikke noget at sige til, at mange finder tanken om en sundere livsstil ganske uoverskuelig.

Der er dog én løsning der har virket for rigtigt mange mennesker. Noget sundt mad, der kan laves udelukkende med frosne ingredienser, og som er klar til at blive spist på få minutter. Vi snakker selvfølgeligt om smoothies! Hvem end der opfandt smoothies løste alle de problemer vi snakkede om ovenfor. Ikke alene er en smoothie sunde og fyldt med næringsstoffer: de er også hurtige at lave i en god blender, og alle ingredienserne kan opbevares i fryseren.

Nogle beklager sig dog over, at smoothies ikke lever op til disse påstande, ifølge deres erfaringer. Det viser sig altid, at dem der har denne holdning, har brugt en blender der var alt for billig. De billigste blendere er typisk ikke stærke nok til at lave en god og lækker smoothie. Samtidig larmer de rigtigt meget, og tager lang tid om at skabe den rette konsistens. Hvis du gerne vil spare tid og være sund, så er du altså nødt til at investere lidt i en blender af ordentlig kvalitet.