Stegt havtaske på grønsager

4 pers.

Ingredienser

600 g havtaskefilet
salt, friskkværnet peber
4 spsk. smør eller olie

Grønsager:
1 squash i tynde skiver
2 rødløg i smalle både
3-4 stilke bladselleri, fintsnittet
1 rød peberfrugt, i tynde strimler
2-3 tomater i smalle både
salt, friskkværnet peber
1 dl grønsagsbouillon
1 bdt. purløg

Fremgangsmåde

Rist grønsagerne kort i halvdelen af fedtstoffet på en pande, de skal ikke tage farve. Hæld bouillon ved og lad dem snurre nogle få minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tag gryden af varmen.
Skær evt. hinder af havtaskefileterne. Kom resten af fedtstoffet på panden og rist fisken 4-5 på panden. Anret fisken portionsvis på grønsager og drys med klippet purløg inden servering.