Derfor er en Mercedes Genvejen til Succes

Hvis man har sig nogle ambitiøse mål, og har arbejdet på at nå dem over længere tid, så er man nok stødt på en masse forskellige råd igennem tiden. Et af de bedste råd, som rigtigt mange succesfulde mennesker kan nikke genkendende til, er den gode gamle ?fake it until you make it?: forfalsk din succes ind til du rent faktisk går den. Én måde at gøre dette på er, at køre rundt i en Mercedes før man reelt har råd til at købe én. Sådan en bil er trods alt et symbol på succes, som de fleste både genkender og anerkender. Det kan lyde lidt skørt, og måske endda direkte farligt. Hvis du opfører dig som om du allerede var succesfuld, ender du så ikke med at bruge en masse penge, som du ikke har? Det lyder da som opskriften på, at stå i en endnu værre situation i morgen, end du gør i dag.

De negative konsekvenser risici vender vi tilbage til: men kan der overhovedet komme noget godt ud af, at ?forfalske? sin succes? Du kender faktisk allerede svaret, og har benyttet dig af dette udbredte ?trick? flere gange før. Har du nogensinde gjort lidt ekstra ud af dit udseende, før du tog til en jobsamtale eller et vigtigt møde? Selvfølgeligt har du det! Vi ved både instinktivt og baseret på erfaringer, at vores udseende er en vigtig faktor. Så hvis du gerne vil opnå noget vigtigt, så øger du dine chancer for succes, ved at have en flot nyklippet frisure, en nystrøget skjorte og et lækkert jakkesæt. Hvis du signalerer succes, så er det langt lettere for dem du taler med, at forestille sig at et samarbejde med dig også vil blive succesfuldt. Har du derimod morgenhår og en krøllet t-shirt på, så vil dem du snakker med naturligvis være skeptiske overfor, at du kan gøre et godt stykke arbejde. I begge tilfælde kan man sige, at dit udseende burde være ligegyldigt: det fortæller ikke direkte noget om dine evner. Det viser dog en social forståelse og en forståelse af hvad succes indebærer.

Så hvordan får man disse fordele ved at ?forfalske? succes, uden at kaste om sig med penge og blive fattigere i sidste ende? Du skal blot tænke dig om. Når det kommer til at køre i en Mercedes før du har opnået succes nok til at købe en, så er Mercedes leasing en oplagt løsning. Ved at lease en Mercedes kan du høste alle de fordele der er ved at udstråle succes og selvsikkerhed, uden at skulle lægge en masse penge eller optage et stort lån. Når du møder op til et møde i en Mercedes vil du ikke bare se succesfuld ud: du vil også føle dig succesfuld, og det vil helt naturligt smitte af på den måde du præsenterer dig selv på.